Documenten

[vc_row][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”10/12″][vc_column_text]Deze rubriek is een kennisbank die vele (ook formele) documenten bevat op het gebied van regelgeving, vergunningen, onderzoeken en verslagen. Ze zijn van belang voor bepalingen die gaan over afwijkend of specifiek gebruik van het recreatiegebied de Groene Ster door de gemeente Leeuwarden. Vooral wanneer dat gebruik afwijkt van het geldende bestemmingsplan.

De sub-rubriek ‘Regelgeving’ betreft alle algemene wetsbepalingen, vergunningen, beleid, plannen e.d. van de gemeente Leeuwarden die op directe of indirecte wijze invloed hebben op het recreatiegebied de Groene Ster.

De sub-rubriek ‘Vergunningen’ is onderverdeeld in algemeen (niet evenement-specifiek) en specifiek (gerelateerd aan al dan niet meerdaagse evenementen in de Groene Ster)

De sub-rubriek ‘Onderzoeken & verslagen’ stelt studies en publicaties beschikbaar, van instanties die binnen hun expertisegebied bevindingen over de Groene Ster hebben uitgebracht. Het is veelal ondersteunend materiaal voor vergunningen, evaluaties en beleid.

De sub-rubriek ‘Correspondentie GSD’ verwijst tenslotte naar alle uitgaande brieven en berichten van de stichting GSD.

Alle sub-rubrieken zijn te vinden onder het menu-item ‘Documenten’ of via onderstaande links:

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row]