[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”GSD” tab_id=”1480601014740-e0362ac6-9264″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”11/12″][vc_column_text]

Stichting Groene Ster Duurzaam! in de media

Chronologische volgorde is van nieuw naar oud[/vc_column_text][vc_column_text]

17 november 2017

Feitsma (PvdA) en Diks (PAL/GroenLinks) diep door het stof met festival Psy-Fi

Opnieuw moet de gemeente Leeuwarden diep door het stof in zake het festival Psy-Fi in recreatiegebied De Groene Ster. PvdA-wethouder Sjoerd Feitsma heeft wederom zijn zaakjes niet in orde en wordt door de rechtbank Noord-Nederland om de oren geslagen met ondeugdelijk beleid op diverse fronten.

Klik hier voor het hele artikel

17 november 2017

lc_logo
Rechter geeft bezwaarmakers Psy-Fi gelijk

Terecht heeft de stichting Groene Ster Duurzaam! bezwaar gemaakt tegen het Psy-Fi-festival van 2015. De rechter heeft donderdag een reeks bezwaren gegrond verklaard.

Klik hier voor het hele artikel

19 augustus 2017

Tegenstand groter festivalterrein

Uitbreiding van het festivalterrein op de Groene Ster in Leeuwarden is geen optie voor de stichting Groene Ster Duurzaam. Dat zegt voorzitter Theo van Gelder. Leeuwarden onderzoekt of uitbreiding of verplaatsing van het festivalterrein binnen de Groene Ster mogelijk is. Daarvoor heeft de gemeente het gebied rond de Merjedobbe op het oog (het terrein tussen de Woelwijk en de Tytsjerkster Feart, aan de zijkanten afgebakend door de golfclub en het Alddiel). Het huidige terrein is daarboven gelegen en concentreert zich rond de zwemplassen. ,,De gemeente heeft met ons gesproken over verplaatsing. Uitbreiding is niet aan de orde, hooguit een inperking. Pas in het najaar wil de gemeente daar verder met ons over praten.”

Klik hier voor het hele artikel

15 augustus 2017

lc_logo
Groene Ster Duurzaam wil in 2018 opnieuw strijden tegen festival Psy-Fi

Groene Ster Duurzaam (GSD) verzamelt munitie om in 2018 weer strijd te voeren tegen het vijfdaagse festival Psy-Fi. De editie van dit jaar begint woensdag in het gelijknamige recreatiegebied bij Leeuwarden.

De stichting heeft bij de gemeente vier ‘handhavingsverzoeken’ ingediend, gericht tegen het bouwen van podiums, de afsluiting van grote delen van het gebied, kamperen door bezoekers en elektronisch versterkte muziek.

Klik hier voor het hele artikel

15 augustus 2017

Gedoe rond Psy-Fi – ‘Wethouder minacht kiezers’

In zijn column van in het Nieuws maakt Willem Bosma van de LC  een opmerkelijke draai die we van de media jegens het Festival Psy-Fi niet gewend zijn. Meestal krijgt dit herrie festival gevuld met drugs een goede pers, die de directie dan weer stimuleert het opvolgende jaar alles weer wat erger te maken. Net als de stichting Groene Ster Duurzaam heb ik niks tegen festivals, ook niet tegen een festival waar een lading gedoogdrugs wordt geconsumeerd.

Maar waar wij bewoners ondertussen wel meer dan genoeg van hebben is de overlast, basdreunen, nachtelijke overlast, de vernietiging in een paar dagen van een recreatiegebied, waar we de reparatie met ons belastinggeld van moeten betalen, en de langdurige ontoegankelijkheid van een recreatieterrein aangelegd met ook weer ons belastinggeld. Het is van de burgers, niet van een wethouder en wat ambtenaren!

Het ergste is echter dat de PvdA-wethouder met zijn ambtenarenclan voortdurend blijk geven van een totale minachting van hun kiezers, de burgers van Leeuwarden, bewoners van  Camminghaburen in het bijzonder.

Klik hier voor het hele artikel

15 augustus 2017

lc_logo
Hoofdredactioneel commentaar LC: Laat Psy-Fi opkrassen

Het Leeuwarder straatbeeld is weer zwanger van dromerig volk uit alle windstreken. Vanaf morgen gaat men in het recreatieplantsoen De Groene Ster los op vijf dagen trancemuziek.

Gezellig, maar niet voor iedereen. Het Psy-Fi-festival legt beslag op praktisch de hele Groene Ster, die ooit is aangelegd om de gewone Leeuwarder op fietsafstand een gratis en gezond adres voor dagrecreatie te bieden.

Wie er midden in de grote vakantie met de jeugd buiten wil zwemmen, moet vanwege Psy-Fi een pauze van drie à vier weken inlassen. In de Leeuwarder overdekten is een peuter, net als pa of ma, een slordige 5 euro kwijt voor een chloorwaterbassin. Die prijs is gênant hoog. Hij wordt betaald voor de knieval die het door sociaaldemocraten gedomineerde gemeentebestuur in 2014 voor de Psy-Fi-uitbaters maakte.

Lees hier het hele artikel

13 augustus 2017

Groene Ster Duurzaam heeft spijt

GSD heeft spijt dat ze akkoord is gegaan met het verzoek van de rechter om in overleg te gaan met de gemeente Leeuwarden over festivals in de Groene Ster. De rechter deed dit verzoek tijdens de zitting in kort geding op 18 juli jongstleden tegen de gemeente Leeuwarden. Met dit verzoek hoopte hij de reeks van voortdurende rechtszaken te doorbreken die GSD al verscheidene keren heeft aangespannen (en gewonnen) tegen de gemeente Leeuwarden. GSD moest toezeggen dat zij geen voorlopige voorziening zou aanvragen over WttV 2017 en Psy-Fi 2017, en de gemeente werd verzocht GSD te betrekken in de besluitvorming omtrent festivals in de Groene Ster.

Klik hier voor het hele artikel

11 augustus 2017

lc_logo
Groene Ster Duurzaam heeft spijt van compromis Leeuwarder festivals

Stichting Groene Ster Duurzaam betreurt dat zij heeft ingestemd met het compromisvoorstel van de rechter over festivals in Leeuwarden.

,,Als ik nee had gezegd, waren we nu beter af geweest’’, zegt stichtingwoordvoerder Theo van Gelder. Het overleg over aanpassing van de festivalvoorwaarden is tot dusver op een ‘teleurstelling’ uitgelopen, zegt hij.

Vorige maand dreigde afgelasting van de festivals Welcome to the Village en Psy-Fi in recreatiegebied de Groene Ster bij Leeuwarden. De rechter had de juridische basis – om van het bestemmingsplan af te wijken – als onvoldoende afgekeurd.

Klik hier voor het hele artikel

 

8 augustus 2017

lc_logo
Psy-Fi wijkt opnieuw uit naar WTC voor parkeren

Tytsjerksteradiel heeft Psy-Fi een parkeervergunning bij het festivalterrein in de Groene Ster geweigerd. De organisatie wijkt daarom uit naar Leeuwarden.

Net als vorig jaar zullen festivalbezoekers hun auto’s moeten stallen bij het WTC-tentoonstellingscomplex aan de westkant van Leeuwarden. Pendelbusjes brengen hen naar recreatiegebied de Groene Ster, enkele kilometers ten oosten van de stad.

Klik hier voor het hele artikel

7 augustus 2017

lc_logo
Tytsjerksteradiel verbiedt extra parkeren Psy-Fi

De aanvraag van het festival Psy-Fi om weilanden in Tytsjerk te mogen gebruiken als parkeerplaats voor 3150 auto’s is door het college van Tytsjerksteradiel afgewezen.

Klik hier voor het hele artikel

26 juli 2017

lc_logo
Waarschuwingsbrief Groene Ster Duurzaam over parkeren tijdens Psy-Fi

Tytsjerksteradiel wil een weiland als parkeerplaats beschikbaar stellen voor het Psy-Fi-festival in augustus. Stichting Groene Ster Duurzaam waarschuwt de gemeente.

Burgemeester en wethouders van Tytsjerksteradiel maakten onlangs bekend dat ze weiland bij de woonboerderij aan Alddiel 2 als tijdelijke parkeerplaats willen aanwijzen voor het Psy-Fi-festival. Dat geldt van 1 tot en met 28 augustus.

Klik hier voor het hele artikel

19 juli 2017

Rechter kraakt Leeuwarder festivalbeleid
De gemeente Leeuwarden is naïef begonnen met het toestaan van festivals in de Groene Ster. Er is niet goed nagedacht over de invloed op omwonenden en het aangrenzende Natura2000 gebied. De belangen van de omwonenden zijn onvoldoende meegenomen.
In een paar zinnen kraakte voorzieningenrechter Ruud Vucsán het gemeentelijk beleid voor festivals in de Groene Ster. En dwong hij de gemeente, de festivals én de stichting Groene Ster Duurzaam om met een onafhankelijke derde partij samen nieuw beleid voor festivals in het recreatiegebied te maken. ,,Als het beleid niet verbetert, dan kan er in 2018 wel eens meer ingegrepen worden”, gaf hij de gemeente Leeuwarden mee, subtiel verwijzend naar het feit dat Leeuwarden dan Culturele Hoofdstad van Europa is.
Klik hier voor het hele artikel

18 juli 2017

lc_logo
Rechter over festivalproblematiek: ‘Stop met procederen, ga in gesprek’

Voorzieningenrechter Ruud Vucsán riep dinsdagmiddag de gemeente Leeuwarden, de stichting Groene Ster Duurzaam en de festivals op om de onderlinge grieven over festivals in recreatiegebied de Groene Ster gezamenlijk op te lossen. Alle partijen lijken daar wel voor te voelen. Welcome to The Village kan komend weekend gewoon doorgaan.

De rechtbank Noord-Nederland oordeelde maandag dat de omgevingsvergunning die de basis vormt voor drie festivals (Promised Land, Psy-Fi en Welcome to The Village) in de Groene Ster onvoldoende is uitgewerkt. De gemeente moet haar huiswerk overdoen.

Klik hier voor het hele artikel.

17 juli 2017

Opnieuw rechtzaak tegen gemeente om vergunning WTTV

Aankomend weekend wordt voor de vijfde keer het ‘Welcome to The Village’ festival op het Groene Ster gebied georganiseerd en daar is niet iedereen even blij mee. De vijfde editie zou dan ook wel eens de laatste in Leeuwarden kunnen zijn.

De stichting ‘Groene Ster Duurzaam’ heeft opnieuw een bezwaarschrift ingediend om de vergunningen van het festival aan te vechten. Dit bezwaarschrift wordt dinsdag door de rechtbank behandeld.

Klik hier voor het hele artikel

17 juli 2017

lc_logo

Serieus probleem voor Welcome to the Village en Psy-Fi na rechtbankvonnis

Festival ‘Welcome to the Village’ bij Leeuwarden, dit weekeinde, heeft een serieus probleem nu de juridische basis onder de vergunning weg is. In het uitsterste geval kan dit betekenen dat het festival niet doorgaat. De uitspraak betekent dat ook festival Psy-Fi, eind augustus, een probleem heeft.

Klik hier voor het hele artikel

15 juli 2017

Welcome to the Village baalt van strijd om vergunningen

Mede-oprichter Sjoerd Bootsma van het festival Welcome to the Village wil het liever niet, maar de kans op een verhuizing van het festival naar Groningen of Drachten wordt steeds groter.

Klik hier voor het hele artikel.

5 juli 2017

lc_logo

Festivals in Groene Ster geven hoofdpijn

De juridische basis onder de organisatie van festivals in het Leeuwarder recreatiegebied de Groene Ster wankelt. De gemeente werkt aan een oplossing.

Het ziet er naar uit dat de rechtbank Noord-Nederland de ‘omgevingsvergunning’ voor dit natuur- en recreatiegebied tussen Leeuwarden en Tytsjerk nietig verklaart. Rechter Ruud Vucsán maakte dit gistermiddag duidelijk, aan het einde van een vijf uur durende zitting.

Klik hier voor het hele artikel.

 

15 maart 2017

lc_logo

Compromis festivals Leeuwarden is lastige opgave

Het Leeuwarder gemeentebestuur zoekt een gulden middenweg rond muziekevenementen. Maar organisaties, omwonenden en gemeente blijven botsen. De stichting Groene Ster Duurzaam, die zich inzet voor belangen van omwonenden, wijst op het derde festival in dit gebied, Psy-Fi. Dit moest van de rechter afgelopen jaar al om één uur ’s nachts stoppen.

Klik hier voor het hele artikel.

 

30 augustus 2016

lc_logo

‘Beperk afsluiting Groene Ster’

foto-lc-artikel-beperk-alsluiting-groene-ster

Interview LC met stichtingsvoorzitter Groene Ster Duurzaam, Theo van Gelder en wethouder Tytsjerksteradiel, Houkje Rijpstra.

Klik hier voor het artikel.[/vc_column_text][vc_column_text]23 augustus 2016

Rechter scherpt regels festival Psy-fi aan

Festival Psy-fi moet aan strengere eisen voldoen na ingrijpen van de rechter. De gemeente Leeuwarden is in de vergunning voor de derde editie van het trance-evenement, dat morgen begint, niet ver genoeg gegaan in de controles op geluidsoverlast. Ook wil de rechtbank dat het vijfdaagse festival na middernacht minder geluid produceert.

Dat bleek gisteren uit het vonnis van rechter Erna Visser in de rechtszaak die stichting Groene Ster Duurzaam had aangespannen tegen de vergunning. De stichting, die staat voor een ‘natuurlijk en plezierig´ recreatiegebied, richtte zich met name op de meetmethode van het geluid en de controle en handhaving.

Klik hier voor het hele artikel

[/vc_column_text][vc_column_text]18 augustus 2016

gptv
Psy-Fi blijft gemoederen bezighouden

Op GPTV geeft de voorzitter van Groene Ster Duurzaam een interview over het kort geding dat afgelopen maandag in Leeuwarden was. GSD wil graag dat er minder geluidsoverlast is, beter toezicht en dat het terrein voor de omwonenden niet zo lang ontoegankelijk is.

Hieronder kunt u het interview bekijken. Het betreffende artikel vindt u hier.

[/vc_column_text][vc_column_text]17 augustus 2016

Kort geding pal voor start Psy-Fi

Het psychedelische trancemuziekfestival in de Groene Ster bij Leeuwarden is al jaren onderwerp van felle strijd. Gisteren ontmoetten de gemeente, het festivalbestuur en omwonenden elkaar andermaal voor de rechtbank.

Centrale persoon bij de bezwaarmakers is Theo van Gelder. Als voorzitter van de Stichting Groene Ster Duurzaam spande hij een kort geding aan.

Klik hier voor het hele artikel.

[/vc_column_text][vc_column_text]17 augustus 2016

Leeuwarden durfde niet in te grijpen bij Psy-fi festival

De gemeente Leeuwarden durfde niet in te grijpen toen het festival Psy-fi vorig jaar over de geluidsnormen heen ging. De stichting Groene Ster Duurzaam kwam met beschuldigingen aan het adres van de gemeente Leeuwarden. Die zou de vergunning voor Psy-fi bewust pas vorige maand hebben afgegeven om beroepsprocedures te bemoeilijken.

Klik hier voor het hele artikel[/vc_column_text][vc_column_text]12 augustus 2016

Kort geding om vergunning voor Psy-Fi

De stichting Groene Ster Duurzaam probeert via een kort geding strengere vergunningvoorwaarden af te dwingen voor het festival Psy-Fi in recreatiegebied de Groene Ster bij Leeuwarden, eind deze maand.

Klik hier voor het hele artikel[/vc_column_text][vc_column_text]2 augustus 2016

Festival Psy-Fi start zonder boetedreiging

Festival Psy-Fi bij Leeuwarden start eind deze maand zonder ‘financiële waarschuwing’ voor eventuele overtreding van de geluidnormen.

De stichting Groene Ster Duurzaam had gevraagd om een zogeheten preventieve last onder dwangsom, als stok achter de deur. Burgemeester en wethouders hebben dit geweigerd.

 Klik hier voor het hele artikel

[/vc_column_text][vc_column_text]28 juli 2016

Omwonenden vrezen harder geluid Psy-Fi

Omwonenden van recreatiegebied Groene Ster tussen Leeuwarden en Tytsjerk vrezen overdag veel meer geluidsoverlast van het Psy-Fifestival dan vorig jaar. Stichting Groene Ster Duurzaam stapt daarom naar de rechter om strengere geluidsnormen af te dwingen voor het dance-festival eind augustus.

Klik hier voor het hele artikel[/vc_column_text][vc_column_text]28 juli 2016

Festival Psy-Fi: strijd om betaling van boetes

Psy-Fi heeft vorig jaar twee boetes van ieder 30.000 euro gekregen. Groene Ster Duurzaam en Leeuwarden twisten over intrekking hiervan.

Het gemeentebestuur wil niet op de kwestie ingaan. Zij bevestigt alleen dat beide boetes zijn opgelegd.

Klik hier voor het hele artikel

[/vc_column_text][vc_column_text]27 juli 2016

Stichting Groene Ster wil via rechter geluid Psy-Fi beperken

De stichting Groene Ster Duurzaam probeert bij de rechter aanscherping af te dwingen van de geluidnormen tijdens het festival Psy-Fi, eind volgende maand.

Het vijfdaagse festival in recreatiegebied de Groene Ster bij Leeuwarden leidde vorig jaar tot enkele honderden klachten. Die hadden vooral betrekking op geluidoverlast.

Klik hier voor het hele artikel

[/vc_column_text][vc_column_text]28 mei 2016

Opnieuw rechtsgang om festival Psy-Fi

Er zit een nieuwe juridische procedure aan te komen rond het festival Psy-Fi in de Groene Ster.

De stichting Groene Ster Duurzaam is gebelgd over de afwijzende reactie van het Leeuwarder college op de belangrijkste aanbevelingen van de bezwarencommissie.

Het college ziet bijvoorbeeld niets in nader onderzoek naar de natuureffecten van het festival.

Klik hier voor het hele artikel[/vc_column_text][vc_column_text]5 april 2016

Bezwaren tegen geluidsontheffing Psy-Fi gegrond

De bezwaren van omwonenden tegen de verleende geluidsontheffing voor het muziekfestival Psy-Fi zijn gegrond. Inwoners verenigden zich bij stichting Groene Ster Duurzaam, nadat zij tijdens de voorgaande editie van het festival te kampen kregen met hevige geluidsoverlast. De bezwarencommissie stelt dat de gemeente onvoldoende onderzoek naar de ruimtelijke aspecten heeft uitgevoerd.

Klik hier voor het hele artikel[/vc_column_text][vc_column_text]7 maart 2016

Groene Ster Duurzaam! verwacht geen instemming met Psy-Fi 2016

Stichting Groene Ster Duurzaam! kan zich niet voorstellen dat het Leeuwarder college instemt met een vergunningsverzoek voor het festival Psy-Fi, dat de afgelopen twee jaren al in Leeuwarden werd gehouden.

Er zou een structurele tekortkoming zijn aan de kant van de organisatie van Psy-Fi, stelt de stichting. Er zou een te groot risico zijn voor de openbare orde, de veiligheid, de volksgezondheid en het milieu wanneer het festival daadwerkelijk plaatsvindt.

Psy-Fi zorgde de afgelopen twee edities al voor een hoop klachten vanuit de inwoners van Leeuwarden. De vergunning voor het festival is inmiddels aangevraagd. Het Leeuwarder college zal binnenkort een beslissing nemen over de doorgang van het evenement.

Lees hier het hele artikel[/vc_column_text][vc_column_text]17 november 2015

“Gemeente Leeuwarden voerde regels Psy-Fi bewust niet uit”

Stichting Groene Ster Duurzaam verwijt de gemeente Leeuwarden dat die het eigen beleid en een uitspraak van de rechter over de regels voor het Psy-Fi-festival bewust niet heeft uitgevoerd. Volgens de stichting trad de gemeente in 2015 niet op tegen de nachtelijke geluidsoverlast van het dancefestival in recreatiegebied de Groene Ster, terwijl dat van de rechter wel moest.

Klik hier voor het hele artikel.[/vc_column_text][vc_column_text]6 oktober 2015

Kritiek op geluid, verkeer en poep Psy-Fi

De actiegroep Groene Ster Duurzaam kreeg dit jaar 162 klachten met in totaal 258 grieven binnen over het festival Psy-Fi.

Daarvan gingen er 109 (42 procent) over geluidsoverlast. 25 keer werd er geklaagd over het gebrek aan toezicht door de gemeente, en 25 kritiekpunten gingen over verkeersoverlast.

Klik hier voor het hele artikel[/vc_column_text][vc_column_text]6 augustus 2015

GSD spant kort geding aan tegen dancefestival Psy-Fi bij Groene Ster

Recreatiegebied De Groene Ster bij Leeuwarden moet niet nog eens helemaal worden afgesloten voor het trancefestival Psy Fi. Ook moet de geluidsoverlast worden beperkt. Dat eist de stichting Groene Ster Duurzaam donderdag in een kort geding tegen de gemeente Leeuwarden.

Klik hier voor het hele artikel.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Persberichten” tab_id=”1480601014741-387aede6-17a2″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”11/12″][vc_column_text]

Hieronder staan persberichten die de Stichting Groene Ster Duurzaam! heeft uitgegeven:
– 2016 –

8 juli – Persbericht over uitspraak kort geding GSD tegen gemeente Leeuwarden ter zake beperking van het geluid van evenementen in de Groene Ster.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Psy-Fi” tab_id=”1480629527153-1fa2d326-e9ee”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”10/12″][vc_empty_space][vc_column_text]

Klik op onderstaande media logo’s om naar de respectievelijke berichtgeving te gaan over het festival Psy-Fi in de Groene Ster

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”3341″ img_size=”medium” onclick=”custom_link” link=”https://groenesterduurzaam.nl/berichtgeving-omrop-fryslan-psyfi/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”3342″ img_size=”medium” onclick=”custom_link” link=”https://groenesterduurzaam.nl/berichtgeving-leeuwarder-courant-over-psy-fi/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”3359″ img_size=”medium” onclick=”custom_link” link=”https://groenesterduurzaam.nl/berichtgeving-friesch-dagblad-over-psy-fi/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”3440″ img_size=”medium” onclick=”custom_link” link=”https://groenesterduurzaam.nl/berichtgeving-omroep-leo-nl-over-psy-fi/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Welcome to the Village” tab_id=”1486505364454-0cb6a7dc-6407″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”10/12″][vc_column_text]

Klik op onderstaande media logo’s om naar de respectievelijke berichtgeving te gaan over het festival Welcome to the Village in de Groene Ster

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Promised Land” tab_id=”1486505398283-4d78766f-e1a7″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”10/12″][vc_column_text]

Klik op onderstaande media logo’s om naar de respectievelijke berichtgeving te gaan over het festival Promised Land in de Groene Ster

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Overig” tab_id=”1486505498043-73e3becb-5941″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”10/12″][vc_column_text]

Klik op onderstaande media logo’s om naar de respectievelijke berichtgeving te gaan over diverse overige activiteiten en evenementen in de Groene Ster

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.