Vergunningverlening leidt tot 62 bezwaarschriften

30 aug 2016 | Klachten & bezwaren, Vergunningen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Het was tot 30 augustus mogelijk om bezwaar te maken tegen de vergunning die PsyFi van de gemeente Leeuwarden kreeg. Via de site van GSD was daartoe een geautomatiseerde mogelijkheid gecreëerd waarvan uiteindelijk 62 mensen uit Leeuwarden en dorpen in Tytsjerksteradiel gebruik hebben gemaakt. Deze bezwaarschriften zijn aan de secretaris van de onafhankelijke bezwaarcommissie van de gemeente Leeuwarden opgestuurd. De brief staat hiernaast afgedrukt en kunt u lezen door er op te klikken.

Vorig jaar is ook bezwaar gemaakt door mensen uit Leeuwarden en omliggende dorpen. De commissie tikte de gemeente Leeuwarden hard op de vingers. Elders op de site leest u daar meer over.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_facebook type=”button_count”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2509″ img_size=”full” add_caption=”yes” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://groenesterduurzaam.nl/wp-content/uploads/2016/12/160829-van-GSD-aan-secretaris-bezwaarcommisie-PSY-FI-2016.pdf”][/vc_column][/vc_row]