Soap: Gemeente Leeuwarden blundert

25 aug 2016 | Gemeente

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Terwijl door de gemeenten Leeuwarden en Tytsjerksteradiel was afgesproken dit jaar niet weer alle podia op de Trynwalden te richten, is dat wel gebeurd. Alle boxen bij de podia van het bonkebonk-festival “PsyFi” staan weer in de richting van T-Diel. De wethouder schreef een brief op poten, er kwam een heel slap excuus uit Leeuwarden en de kranten pikten het nieuws op.

Conclusie: Leeuwarden blundert & de Trynwalden krijgen de rekening want iets veranderen ‘kan niet’. Hoe was het ook al weer? “De vervuiler betaalt?”

De kwestie ligt het bestuur van Leeuwarden zwaar op de maag. Ze doen er alles aan de nalatigheid zoveel mogelijk in de schoenen van PsyFi te schuiven. De leiding van PsyFi vertelt blijmoedig dat er namelijk geen enkele sprake is van een fout hunnerzijds. Dat wordt fluks door het bestuur van de gemeente omgebogen in het tegendeel. Van deze soap verschijnt tot nu toe elke dag een nieuwe aflevering.

GSD vraagt zich af wat er nog meer nodig is alvorens de gemeenteraad van Leeuwarden actief wordt en via prangende vragen controleert hoe het toch mogelijk is dat de eigen bestuurders geen enkele grip lijken te hebben op de ambtenarij.

Hieronder een greep uit de brieven & berichten.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_facebook type=”button_count”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2542″ add_caption=”yes” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”2548″ add_caption=”yes” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”2551″ add_caption=”yes” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2543″ add_caption=”yes” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”2549″ add_caption=”yes” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2545″ add_caption=”yes” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”2550″ add_caption=”yes” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row]